Dé rallytraining op roadbook en Tripy

  • nl
  • en

OER rallytraining en kennismaking dag

Rallysport is bij Leppink Adventure net een luxe vakantie, Wij vervoeren je motor plus bagage en als je pech krijgt staat de Sweeper voor je klaar. Met de rally training willen wij bereiken dat mensen goed met een Tripy dan wel met een Roadbook voorzien van GPS overweg kunnen.

Het halen van alle waypoints is bij ons best een opgave , wij organiseren onze evenementen voor ervaren en onervaren off-road fanaten. Door de bypass construktie kan een ieder op tijd in het hotel zijn. Dit proberen we deze dag dan ook goed uit te leggen.

Gezelligheid en niets verplicht zijn is ons moto, gewoon doen wat jezelf leuk vindt.  Deze dag is bedoeld voor iedereen. Gewoon je lekker uitleven op de crosbaan of het stukje extreem even uitproberen. Ervaren deelnemers kunnen vol gaan voor de rally route van 250km met meer dan 300 situaties op Tripy of roadbook. Onervaren mensen kunnen kiezen voor een bypass en zich vooral laten informeren over de werkwijze tijdens onze evenementen,

Concreet:

● Op een laagdrempelige manier kennis maken met het rallyrijden
● 250 km roadbookrit inclusief navigeren en bypass uitleg
● Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om met een Tripy te navigeren
● 300+ leerzame situaties
● Leren navigeren met gps en roadbook
● Elke 90Km Tankstop met je pin pass.

Leppink Adventure maakt de rallysport niet moeilijk, je kunt gewoon meedoen met je standaard enduromotor. Roadbooksets zijn tegenwoordig erg makkelijk te monteren. Als je hier geen zin in hebt, monteer je binnen een paar minuten een digitaal roadbook, de Tripy. De Tripy’s worden niet meer door ons verhuurd. Uiteraard is deze dag ook bedoeld om ervaringen te delen zodat je zelf kunt ontdekken waarom wij altijd zulke leuke rallyweken hebben!

Kort om: gewoon een leuke dag, waarin je kennis met elkaar kan maken, Uiteraard leggen wij de Tripy en GPS en de bypass constructie eerst goed uit, waarnaar je het gelijk kan testen in de praktijk op een speelse en leuke route. Tripy of GPS is verplicht bij onze evenementen en op deze dag kan je dit goed leren, uiteraard houden we voor de liefhebber ook nog een herhalings- avond.

 

Lees meerLees minder

Datum en kosten?

Klik hier

Fotoimpressie

Leuke rallydag en een 100% navigatietraining

Route

Vrijdagavond gps training

Op vrijdagavond ben je al welkom voor de GPS trainig, Wij leggen dan alles uit over het GPS welke bij ons verplicht is bij de papieren roadbook navigatie. We helpen je dan ook om het GPS in te stellen, waarnaar je het op zaterdag in de praktijk kan brengen.

Een echte rallydag met heuse navigatie

De zaterdag is vrijheid blijheid. Vanaf 08.30 uur is er koffie en inschrijving / GPS – Tripy laden.
09.30 briefing  aansluitend aan de briefing mag je starten of blijven voor verdere uitleg. Ik blijf hiervoor de hele dag beschikbaar.

Daar het halen van waypoints de uitdaging is, hebben we diverse bypass construktie,s, waardoor je een route van 135km , 200km of 235km kan rijden, geheel in het teken van de nieuwe OER dus.
Je krijgt een overzicht kaart mee met goede uitleg. Probeer dit te snappen daar in 2018 al onze evenementen zo georganiseerd gaan worden.

16.00 uur gezamenlijke maaltijd met een korte uitleg over de nieuwe OER, eigenlijk gewoon een zesdaagse enduro hoe mooi wil je het hebben.

Geef je snel op als je erbij wilt zijn. Roadbook rijders zeker ,daar jezelf de roadbooks zelf mag printen.

Elke 90km een benzine pomp ( pin only ) met voldoende koffie dan wel eetgelegenheden onderweg.

Ervaren mannen: 235km van 09.45 tot 16.00 uur is goed te doen, maar na 1600 binnen heb je de waypoints niet gehaald.

De rest gewoon doen wat je leuk vindt de bedoeling is dat je het navigeren en de diverse route mogelijkheden goed snapt. Het maakt daarbij niet uit of je met een Tripy danwel Roadbook rijdt.

Gewoon je eigen verantwoording nemen is misschien wel het belangrijkste in de rallysport

Bij weer of geen weer, het OER-weekend gaat, desnoods met wat aanpassingen, altijd door. Net zoals in een echte rally, al zal je daar niet zo snel sneeuw aantreffen!

Datum & kosten

ivm Covid niet in 2021  Deze training is op uitnodiging, Stuur gerust een mail dan houden wij jouw op de hoogte

Vrijdag avond GPS training voor de liefhebbers en zit bij de prijs inbegrepen.

De kosten voor deze dag bedragen: € 75,-

Dat is inclusief:
● btw
● GPS/Tripy uitleg met koffie
● Stamppotbuffet
● Lange roadbookrit met navigatietraining op een speciaal uitgezet terrein

Locatie:
M.S.V. Motodrome Emmen,
Veenakkers 35 7881 XA Emmer Compascuum

Coördinaten;
Tom Tom: 52.816131, 6.984386
Garmin:    N52 49.039 E6 59.051

Volg na de afslag Emmen-Zuid de borden richting Emmer Compascuum. Hierna volgt automatisch de bewegwijzering naar het circuit “De Pottendijk”.

Je kan overnachten in je camper of bus. Je matje uitrollen in de kantine kan ook. overnachting betalen bij Barry

Verder zijn er dichtbij meerdere hotels en een bewaakte Truckstop. Deze bevindt zich op het navigatieadres: Edisonstraat 2, 7825 GS Emmen. Website: www.truckparqemmen.nl

 

 

Meer weten over OER rallytraining en kennismaking dag?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht Archieven

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38