Dé rallytraining op roadbook!

  • nl
  • en

OER rally trainingsdag

De OER Rally trainingsdag is bedoeld voor mensen die rondlopen met plannen om een rally te gaan rijden, maar nog geen idee hebben wat daar allemaal bij komt kijken. Leppink Adventure biedt deze dag de mogelijkheid aan iedereen die dit wil om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het rallyrijden.

● Op een laagdrempelige manier kennis maken met het rallyrijden
● 200 km roadbookrit inclusief een pittige navigatiespecial
● Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om met een Tripy te navigeren
● 300+ leerzame situaties
● Leren navigeren met gps en roadbook
● Op 6 januari 2018

Er is een circa 200 km lange route op roadbook gezet die bestaat uit zo’n 300 situaties. Behalve roadbookrijden leer je ook navigeren met je gps. Maar ook als je geen rallyambities hebt, ben je welkom. Plezier hebben met motorrijden staat voorop.
Leppink Adventure maakt de rallysport niet moeilijk, je kunt gewoon meedoen met je standaard enduromotor. Roadbooksets zijn tegenwoordig erg makkelijk te monteren. Als je hier geen zin in hebt, monteer je binnen een paar minuten een digitaal roadbook, de Tripy. De Tripy’s zijn zeer beperkt te huur. Uiteraard is deze dag ook bedoeld om ervaringen te delen zodat je zelf kunt ontdekken waarom wij altijd zulke leuke rallyweken hebben!

Lees meerLees minder

Datum en kosten?

Klik hier

Fotoimpressie

Leuke rallydag en een 100% navigatietraining

Route

Vrijdagavond gps laden, briefing en bier

Op vrijdagavond ben je vanaf 18.00 uur al welkom om je in te schrijven. Naast dat het altijd een hele klus om alle gps’en te laden, geven we op vrijdagavond een korte uitleg over het gebruik van Tripy en je gps. Motodrôme Emmen is volledig ingericht om te overnachten met je bus of camper, overal zijn stroompunten en er zijn ruim voldoende douches. Heb je geen bus maar wel een slaapmat met slaapzak, dan rol je die uit in de kantine of je tent. Wij hopen echt dat je op vrijdag al komt, niets mooier dan met een pilsje in de hand je ervaringen en plannen voor het nieuwe seizoen te delen met gelijkgestemden.

Een echte rallydag met heuse navigatie

Op zaterdag starten we om 09.30 uur met de roadbookrit. Onderweg zijn er proeven, zoals op het crosscircuit Pottendijk en ‘zomaar ergens’ waar je op handigheid in navigeren wordt getest.  Voor het donker wordt iedereen weer terug verwacht op het Motodrôme Emmen, waar de organisatie voor een stamppotbuffet zorgt. Aansluitend aan het buffet houden we de prijsuitreiking zodat je na 1800 uur weer richting huis kan.

Gewoon je eigen verantwoording nemen is misschien wel het belangrijkste in de rallysport

Bij weer of geen weer, het OER-weekend gaat, desnoods met wat aanpassingen, altijd door. Net zoals in een echte rally, al zal je daar niet zo snel sneeuw aantreffen!

Datum & kosten

Zaterdag 6 januari 2018

De OER rally trainingsdag wordt gehouden op zaterdag 6 januari 2018

Inschrijven kan op vrijdag tussen 18.00 en 22.00 uur en zaterdag tussen 08.00 tot 09.00 uur

De kosten voor deze dag bedragen: € 75,–

Dat is inclusief:
● btw
● Rijden op crosscircuit de Pottendijk
● Stamppotbuffet
● Lange roadbookrit met navigatietraining op een speciaal uitgezet terrein

De overnachtingskosten (per camperplaats of slaapplek in kantine) zijn € 15,- en dienen direct te worden voldaan bij het Motodrôme Emmen http://www.motodromeemmen.nl/
Uiteraard kun je ook gewoon je eigen slaapmat uitrollen in de kantine. Omdat we over 2 kantines beschikken, kun je op een normale tijd gaan slapen.

Verder zijn er diverse hotels, waaronder de Valk, vlak in de buurt.
http://www.hotels.nl/nl/emmen/valk/

Meer weten over OER rally trainingsdag?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht Archieven

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38