Route

De start en Finish is bij Salou net onder Barcelona, Uiteraard hebben we een hotel direct aan het strand, Wat is er mooier dan  lekker je motor, kleding en navigatie te testen  met een lunch aan de zee. De eerste dag is meteen een lange rally dag, Je klimt meteen naar grote hoogte, met echt prachtige uitzichten. Alle Waypoints halen is bij Leppink Adventure al niet makkelijk, maar als je dan ook nog eens gaat vergaderen hoe boven te komen kom je te laat binnen ( Enduro regelement ) en is de eerste selectie al gemaakt.

Dag 2 is er een uit het boekje, alleen maar genieten door werkelijk prachtige canyons om dan ook nog eens te eindigen bij een heerlijk hotel met een natuurlijke spa verstopt in een adembenemend mooie Canyon.

Dag 3 is een pracht Enduro dag met de klim der klimmen, het klassement is opgemaakt, 5 strijders hebben nog geen strafpunten dus de rest kan lekker genieten van al het moois, Helaas precies boven op de berg, kleurt de lucht gitzwart, terwijl de laatste deelnemers aan het vechten zijn om boven te komen breekt de hel los. Onwijs grote hagelstenen, snelle felle  lichtflitsen, gebulder en echt emmers water worden over de deelnemers gestort, Diegenen die dit niet gewend zijn worden bang en ik denk Oh Oh dat wordt een klaagzang. Maar verdorie wat een groep, er komen alleen maar blijde gezichten aan de finish, wat een dag! Tijdens het nuttigen van echt een goede entrecote komen de stoere verhalen los en als buiten Robert de perfecte Toreador woest wordt aangevallen door Wouter op zijn Husky is een ieder het onweer al weer vergeten.

Dag 4 is de perfecte vakantie dag, gewoon zonder tijdsdruk genieten van de grootste woestijn in Europa, alleen maar complimenten over de pracht route.

Dag 5 moet het gebeuren, Robert, Bas, Geert, Alfred en Janfred hebben een gelijk aantal punten. De Special is maar 17km lang en bestaat uit 100% single tracks in een adembenemend mooi gebied. Helaas valt Bas zijn navigatie uit en moeten Alfred en Janfred de strijd zaken, De pracht stier halen ze niet de motor maakt een mooie salto maar helaas weer naar beneden. Robert Botjes en Geert sMulders laten even zien hoe je rijden moet en verdorie komt Hans de Waard ook nog met een rood hoofd finaal verrot boven.

Dag 6 de strijd is gestreden en een heerlijke route brengt je weer naar Salou. Tijdens de afsluitende BBQ wordt ik nog ff door het animatie team in het zonnetje met helaas alweer mijn 60ste verjaardag.

Meer weten over onze evenementen?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38