• nl
  • en

Route

Dag 0 zaterdag – Girona Aeroport:
Kan je gebruiken om te vliegen maar nog mooier is het om een dag eerder aan te komen op vrijdag dus, zodat je op de zaterdag de mooie enduroroute kunt gaan rijden. De enduroroute is maar liefst 200km lang maar je kan hem zo lang maken als je zelf wenst, daar de spectaculaire route een rondje om het hotel maakt. De perfecte dag dus om je luie spieren weer los te werken en om de motor te testen voor de lange rally etappe van morgen.
Ps. Girona Aeroport is ook in een uur te bereiken met de trein vanaf Barcelona Aeroport.

Dag 1 zondag – Oliana:
Een echte rally etappe van maar liefst 280km door de prachtige Pyreneeën. Wat een pracht, regelmatig zit je op 1.500 meter hoogte en rijd je langs grote rotsformaties.
De Pyreneeën op noppenbanden is bijna te mooi om waar te zijn. Overnachten doen we in het hotel van Esteve Pujol, hier staat verdorie bij de receptie gewoon een Repsol Dakar KTM helemaal compleet en startklaar. Het restaurant staat vol met bekers, waaronder wel een zeer grote van de zesdaagse in Assen, ik geloof van 1986.

Dag 2 maandag – Lleida:
Heerlijk genieten van de uitlopende Pyreneeën, terwijl je tijd genoeg hebt om te genieten van de prachtuitzichten op de hoge Pyreneeën. Overnachten doen we in een super de luxe hotel in LLeida, waar de sauna en het zwembad perfect zijn om je spieren weer los te werken na een pracht offroad dag van 250km lengte.

Dag 3 dinsdag – Zaragoza:
Vandaag gaan we 250km los door heuse canyons, je waant je in een echt cowboylandschap, met een waar enduroparadijs op de middag. Overnachten doen we bij Zaragoza, wat een mooie stad is dit toch.

Dag 4 woensdag – Castellon:
Een stevige en spectaculaire rally etappe van 380km door woestijnachtig landschap en ruige bergen naar Castellon, dat aan de Costa del Azahar ligt. 300 km 100% offroad op tracks die ook in de Dakar niet zouden misstaan. Vandaag geen tijd om te spelen, wel tijd genoeg om je te verbazen over de mooie route. Je moet zeker je concentratie vasthouden, een bochtje verkeerd inschatten en je ligt in het ravijn.

Dag 5 donderdag – Castellon:
De boel de boel laten, met voor de liefhebbers een kort ritje met zeer heftige single tracks, met geweldige uitzichten over de Costa Azahar. Langzaam wakker worden met veel koffie terwijl je over de zee staart. De motor ff vertroetelen en verdorie je krijgt weer zin om te rijden. Een kort dagje met toeristische trekjes met voor de liefhebbers een echt enduropark met eindeloze singletracks. De uitsmijter is lekker waaieren van terras naar terras en uhh het strand en verdorie terug naar het zelfde hotel waar je vanmorgen vertrokken bent.

Dag 6 vrijdag – Valencia:
Een endurodag van 120km  naar Valencia. In de laatste route naar Valencia zit weer van alles. Eindeloos door een rivierbedding, er zitten zelfs knippen in van grind. In zijn 1 wegrijden kan je schudden -het lijken de zandduinen wel- maar in zijn 2 weg lukt, wel snel opschakelen, na 10 km ben je totaal gesloopt. Lekker uitblazen op mooie bergwegen en boomgaarden vol met sinaasappels, uiteraard wel afgewisseld door stoere singletracks.

Dag 7 zaterdag – Valencia:
De motoren zijn al geladen, er wordt dus niet meer gereden. Vliegen kan wanneer jij wilt, maar Valencia is meer dan een bezoek waard.

Meer weten over onze evenementen?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38