De ultieme offroad vakantie

  • nl
  • en

Rally Raid Spanje

De Rally Raid vindt plaats in het noordoosten van Spanje. De raid houdt het midden tussen de Oost Europa Rally en de Alentejo Rally. Geen wedstrijdelement, maar wel zes dagen zelf navigeren met roadbook of Tripy door een overweldigend ruig natuurgebied.

• 8 dagen, start in Girona Spanje, finish in Valencia Spanje
• Offroad motoren tot maximaal 150kg
• Zes dagen zelf navigeren met roadbook of Tripy
• Tankinhoud van minimaal 12 liter is verplicht
• Overnachten in uitstekende hotels
• Geheel verzorgde endurovakantie!
• Vanaf 2018 te boeken op afroep (voor bijvoorbeeld vriendengroepen)

Spanje biedt zoveel meer dan luieren aan de kust. Daar kom je tijdens deze offroadvakantie snel achter. Het landschap is afwisselend, van hoge bergen tot kale vlaktes. Meerdere keren heb je het idee door het decor van een onvervalste western te rijden. De raid is zeker niet bedoeld voor beginners, maar je hoeft geen prof te zijn om deze enerverende enduroweek tot een goed einde te brengen. En de lastigste stukken overslaan kan ook altijd nog. Aan je motor hoef je weinig te veranderen, een tankinhoud van minimaal 12 liter is wel verplicht. Verder heb je een roadbookhouder met GPS of een Tripy voor de navigatie nodig. Er wordt overnacht in uitstekende hotels waar je kennis maakt met de heerlijke Spaanse keuken. De Rally Raid laat je letterlijk en figuurlijk proeven van het Spaanse leven!

Lees meerLees minder

Datum en kosten?

Klik hier

Fotoimpressie

De ultieme enduro offroad rally vakantie in Spanje

Route

Dag 1 en 2

De aankomstdag kan worden gebruikt om te vliegen. Je kunt er ook voor kiezen om een dag eerder aan te komen, zodat je de dag erna de mooie enduroroute kunt gaan rijden. De perfecte dag om je luie spieren los te werken en de motor te testen voor de lange rally etappe van de volgende dag.
Deze rally etappe van maar liefst 280km voert je door de prachtige Pyreneeën, je bevindt je regelmatig op 1.500 meter hoogte en rijdt langs grote rotsformaties. Overnachten doen we in het hotel van Esteve Pujol in Oliana, waar je bij de receptie een startklare Repsol Dakar KTM motor toelacht.

Dag 3 en 4

We vervolgen de route door de uitlopende Pyreneeën en genieten van prachtige uitzichten. Het sauna en zwembad in het super de luxe hotel in Lleida zijn welverdiend na de offroad dag van 250km lengte.
Onderweg naar de mooie stad Zaragoza gaan we 250km los door heuse canyons waar je je waant in een echt cowboylandschap.

Dag 5 en 6

De volgende dag brengt een stevige en spectaculaire rally etappe van 380km je door een woestijnachtig landschap en ruige bergen naar Castellon aan de Costa del Azahar waar we 2 nachten verblijven. Het is heerlijk om ’s morgens langzaam wakker te worden met koffie terwijl je over de zee staart. Vandaag staat een korte route op het programma met toeristische trekjes en voor de liefhebbers een waar enduropark met eindeloze singletracks.
De laatste rijdag is een endurodag van 120km naar Valencia. Een pittig begin door een rivierbedding en daarna lekker uitblazen op mooie bergwegen langs boomgaarden vol met sinaasappels, uiteraard wel afgewisseld door stoere singletracks.
De volgende dag zijn de motoren geladen en wordt er niet meer gereden. Als je terugvlucht het toelaat is een bezoek aan Valencia een echte aanrader.

Datum & kosten

In 2021 op uitnodiging, stuur gerust een Mail

De Rally Raid Spanje start in Girona en finisht in Valencia.

De kosten voor deze offroad vakantie zijn: € 2175,- p.p.
Motor transport a € 275,-

Dit is inclusief:
– 7x Hotelovernachtingen in goede hotels
– 7x Ontbijt
– 6x Diner

Meer weten over Rally Raid Spanje?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht Archieven

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38