Uitgebreide info

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Allroaddag Leppink Adventure

12 november 2016 @ 09:30 - 19:00

Beste motor- en reisliefhebber,

Wij zijn er zaterdag klaar voor, het weer wordt goed en met maar liefst 3 routes komt een ieder aan bod, van de 1200 met wegbanden tot een 660 op noppen zeg maar. Ik heb weer erg veel plezier beleefd aan het maken van onze route,s en ik heb ontdekt dat wilde paarden ons ook leuk vinden.

Gewoon met je allroad met respect voor de natuur op pad, heerlijk is dat.

Luc Branten van trial clinics & coaching is samen met Bart Westerink klaar om een perfecte trial tryout te verzorgen. terwijl onderstaande dealers toegezegd hebben om onderstaande demo,s mee te nemen, Trouwens Barry is al voor ons aan het koken.
– Nonstop motoren: de Trial specialist van Nederland
– Motor Centrum Eibergen: Honda CRF1000L AFRICA TWIN en KTM Adventure
– Motorplaza Groningen / Heereveen: BMW GS.
– Gebben Motoren : Yamaha XT1200Z/ZE Super Ténéré Explorer en Worldcrosser.

Als je er nog bij wil zijn bel mij dan even 0651310138 alle info hieronder:

Plezier in de motorsport is ons doel en om meer mensen te laten genieten van deze sport, organiseren we op 12 november  voor de echte motorliefhebber een allroaddag.  Start en finisht op het Motordrome in Emmen en om de dag compleet te maken, zijn er door motor centrum Eibergen, Gebben motoren, Motorplaza  en Nonstop motoren demo-modellen ter beschikking gesteld zodat het voor iedereen mogelijk wordt om ook eens te voelen en beleven hoe de nieuwe motor van je dromen nu werkelijk rijdt.

Zoals gezegd is het een allroaddag. Maar… wat is dat nu eigenlijk? All-road is een breed begrip en betekent niets anders dan een motor geschikt voor alle soorten wegen. Op sportieve motoren na zijn de meesten motoren hier geschikt voor. Goede zitpositie, prettig stuur, normale vering en een normale afmeting van de wielen met een gewicht van rond de 230KG en je kunt zeggen dat je een motor hebt die geschikt is voor een allroadroute.

Ben jij ook een echte motorliefhebber, heb je een allroadmotor én heb je zin om een leuk dagje op pad te zijn? Dan willen wij je graag uitnodigen op 12 november in Emmen om samen met ons deze 100% all-roaddag tot een succes te maken, om met gelijkgestemden over onze heerlijke hobby bij te praten en om te dromen van mooie ritten. Je bent de gehele dag welkom om gratis een demo motor te proberen en om mee te genieten van de sfeer. Je kunt er ook voor kiezen om die dag een mooie roadbookrit door Drenthe en Oost Groningen te rijden op je eigen motor inclusief goed te rijden zandwegen geschikt voor iedere allroad! Halverwege de route staat een gecertificeerde trainer je op te wachten voor een heuse trialles: bewegen op de motor is alles en trial is een prachtsport die veel intenser mooier is dan de sportschool. Deze les wordt verzorgd door Nonstop motoren, dé trialspecialist van Nederland, die met maar liefst 6 motoren en erkende trainers naar Emmen komt om jullie rijvaardigheid te vergroten! Als afsluiting van de dag hebben we nog een gezamenlijk stamppotbuffet en hebben we mooi even de tijd om de ervaringen met elkaar te delen. Wil je deze geheel verzorgde dag inclusief de rit, het triallen en het stampotbuffet meebeleven, dan bedraagt het inschrijfgeld 50 euro.

Voor deze dag moet je je wel even aanmelden ivm de planning en natuurlijk ook voor het schillen van de aardappelen.

De route kan je rijden op GPS en een papieren roadbook krijg je altijd. De Tripy is gemaakt voor onze routes en hebben wij helaas zeer beperkt beschikbaar. Bel even als je een tripy wilt proberen.

Je kan mij 24/7 bellen op nummer 0651 310 138. Opgeven kan ook via de mail : https://www.leppinkadventure.nl/contact/

Wie? Alle allroadrijders met een eigen allroadmotor

Waar? Start en finish op Pottendijk, Emmen

Wanneer? Zaterdag 12 november 2016

Wat? Complete allroaddag met een mooie allroadrit op roadbook, Tripy of GPS, mogelijkheid tot rijden op verschillende demomotoren van de bekende merken, een stukje trialrijden, een rondje over de grasbaan met je eigen allroad en achteraf een stampotbuffet!

9.30-10.00 uur:
Verzamelen op Pottendijk. Vrijdagavond aankomen behoort ook tot de mogelijkheden! Een biertje met sterke verhalen en zaterdag mooi op tijd van start.

10.00-11.00 uur:
Mogelijkheid tot rijden met de demomotoren.
Laden van de routes in de GPS en uitgifte roadbooks. Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om een Tripy te huren om de route mee te rijden (kosten: 10 euro). Laat van tevoren even weten als je hiervan gebruik wilt maken!

Start allroadrit:
Na een mooi stukje gereden te hebben, zullen op de route trialmotoren klaarstaan. Voor elke allroadrijder een mooie gelegenheid om te ervaren wat trialrijden is! De basis van de rijtechniek voor all- en en offroadmotoren en ligt in het trialrijden. Hier is houding op de motor en de combinatie van gas, rem en koppeling van het grootste belang. De basisbeginselen komen deze dag even kort ter sprake voor degenen die dit willen.

13.00-14.00 uur:
Lunch halverwege de route en mogelijkheid tot rijden op een grasbaan met je eigen allroad!

16.00-17.00 uur: 
Aankomst terug op Pottendijk met een stamppotbuffet om de dag goed af te sluiten!
Ook dan is er nog de mogelijkheid om op demo’s te rijden. Meer informatie over welke demomotoren er klaar staan volgt binnenkort maar denk aan onder andere Africa Twin, watergekoelde BMW R 1200 GS, Triumph Tiger, Yamaha Tenere en de KTM Adventure

 

Kosten: 50 euro voor de gehele dag inclusief de allroadrit, trialmotoren, demomotoren en stamppotbuffet. Bij droog weer is er nog de mogelijkheid om op de crossbaan van Pottendijk te rijden als je de beschikking hebt over een enduro- of crossmotor.

Er is een beperkt aantal plaatsen! opgeven via de mail: https://www.leppinkadventure.nl/contact/ bellen mag altijd 0651 310 138

Alle info over onze Atlas & Desert adventure raid: https://www.leppinkadventure.nl/atlas-desert-allroad-raid/

 

Gegevens

Datum:
12 november 2016
Tijd:
09:30 - 19:00

Locatie

Motodrôme
Pottendijk Westzijde 20
Emmen, 7831 VB
+ Google Maps

Meer weten over onze evenementen?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38