Tripy navigatie

Is het je eerste rally, maar heb je geen zin in een papieren roadbook, dan kan de Tripy het digitale roadbook uitkomst bieden. Leppink Adventure is al vanaf de eerste dag dealer van dit leuke apparaat. De Tripy leer en monteer je in een minuut, verdwalen is uitgesloten en hierdoor rij jij onze evenementen als een bepijlde enduro.

De Tripy is een geweldig navigatiemiddel bij onze evenementen. De montage door middel van het RAM mount systeem is binnen een minuut geregeld en de interne accu is ruim voldoende voor een dag navigeren. Kennis van het apparaat is niet nodig, ik leg je de werkwijze binnen een minuut uit. Hierdoor kan je heerlijk ontspannen deelnemen aan onze evenementen. Met de Tripy komt het motorrijden weer op de eerste plaats en heb je de volle aandacht om van de omgeving te genieten.

Er is zelfs een pracht offroadhouder voor de Tripy ontwikkeld welke weer goed te monteren valt op de Plug-and-play roadbook steun van Behego.com.

Leppink Adventure is door zijn kennis de perfecte Tripy dealer. Als je het Contact formulier invult zorgen we voor een snelle levering en dragen we naast goede uitleg, ook zorg voor 5 jaar garantie. Wij houden ons altijd aan de laatste aanbiedingen zoals vermeld op de Tripy site en dan nog snappen wij dat de standaard prijs van € 648,00 een hele investering is. Maar als je geen gebruik maakt van de snelweg is er geen beter navigatiemiddel dan de Tripy. Naast dat het een gewone TomTom is, kun je door het duidelijke scherm perfect Garmin tracks narijden en je eigen roadbooks ontwikkelen.

Hier is de bijgeleverde RAM mountbevestiging goed te zien. Het is een bewezen goede en probleemloze bevestiging. Als je bij ons een Tripy koopt is het dus een complete zet inclusief bevestiging, kabels, prachtige software en 5 jaar garantie en vergeet niet dat wij 100% kennis van zaken hebben.
Een erg duidelijk scherm met naast de bol-pijl aanwijzing ook nog eens de track en de trackvolger in beeld. Een kind kan de was doen.
Het interne geheugen heeft voldoende ruimte om een maandlang tracks op te slaan. Tevens kent de track geen puntenbeperking. Zie de verschillen op de foto. De rode track is de Tripy track, samen met de trackvolger wordt het heerlijk ontspannen navigeren.
Bel gerust voor meer info!

Meer weten over onze evenementen?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38