Voor de avontuurlijke allroadrijder

Atlas & Desert Adventure Tour

Wil jij met je weg motor zorgeloos op vakantie naar het mooie Marokko? Zoek je daarbij de combinatie van avontuur en comfort en wil je terug kunnen vallen op een ervaren motorsportorganisatie? Dan is de Atlas & Desert Adventure Tour echt wat voor jou. Lees snel verder!

• 8 dagen, aankomst en vertrek Fez Marokko
• Optie: 7 dagen extra (dus 15-daagse), aankomst en vertrek Málaga Spanje
• Routes op Tripy of Garmin met papieren roadbook
• Optimale overnachtingen inclusief ontbijt en diner
• Bezemauto om je band te repareren of indien nodig, voor motorvervoer
• Wij vervoeren je bagage, je kunt dus rijden zonder bepakking
• Samenwerking met de lokale overheid en het ministerie
• Perfect kloppende route met een mix van gravel en asfalt, bij gravel asfalt-bypass
• Geen saaie verbindingen, genieten van elke meter
• Duopassagier mag mee tegen overnachtingskosten
• Transport motor is extra bij te boeken
• Van 7 t/m 14 april 2018

Tijdens onze 8-daagse Atlas & Desert Adventure Tour ervaar je Marokko op een unieke manier! Leppink Adventure biedt meer dan het bekende rondje Atlasgebergte. Elke meter van onze allroad routes is verkend en in het papieren of digitale (Tripy) roadbook gezet. De route voert je over rustige asfaltweggetjes en gravelwegen. Uiteraard is er ook een bypass die 100% over asfalt gaat. De route is geschikt voor motoren met een prettige zitpositie, hoge snelheden worden zeker niet gehaald. De Atlas & Desert Adventure Tour laat jou genieten van een verzorgde allroad motorvakantie, je hoeft alleen nog een ticket te boeken!

Lees meerLees minder

Datum en kosten?

Klik hier

Fotoimpressie

Voor de avontuurlijke allroadrijder: op reis door Marokko op eigen motor

Route

Dag 1 en 2

Jouw motor staat klaar bij een heerlijk rustig gelegen hotel net buiten Fez, een van de bekendste koningssteden van Marokko en tevens startpunt van de Atlas & Desert adventure tour. Deze stad moet je een keer gezien hebben en dan vooral Fes el Bali (de oude stad).
Vanuit Fez loopt de route door via onmetelijke cederbossen, het leefgebied van de Magot-aap, de Midden-Atlas in waar bergtoppen hoger dan 3.000 meter reiken en de meest prachtige kleurschakeringen vertonen.

Dag 3 en 4

Een rondrit door de beroemde canyons Gorges du Todrha en Gorges du Dadès mag niet ontbreken. Traditionele leemdorpjes en kashba’s liggen tegen de rotsen en de prachtige bergwereld van de hoge Atlas zorgt voor een onvergetelijke dag.

Dag 5 en 6

Na de prachtige vergezichten op hoogtes van ruim 4.000 meter trekken we de grootste zandwoestijn op aarde in. Daar wachten ons de oranje zandduinen van Erg Chebbi. Neem tijdens de overnachting in de prachtige kashba zeker tijd om de prachtige sterrenhemel te bekijken!
Uiteraard kan na het ontbijt in de woestijn een heuse Dakar-experience niet ontbreken en verdwijnen we in een niemandsland.

Dag 7 en 8

De route leidt ons langzaam maar zeker weer uit de woestijn en via mooie, smalle asfaltwegen gaan we via de Midden-Atlas weer terug naar Fez waar de vlucht terug naar huis weer volgt voor deelnemers van de 8-daagse Atlas & Desert Adventure Tour.

Verlenging met een tweede week is mogelijk!

Start in Málaga te Spanje (6 extra dagen voorafgaand en 1 extra dag aansluitend op de reguliere, 8-daagse Atlas & Desert Adventure Tour).
De 8-daagse Fez-Fez kent niet veel rustmomenten. Deze extra week is bedoeld als een echte vakantie. Vrijheid blijheid en doen wat je leuk vindt. Uiteraard hebben wij voor de liefhebber elke dag een prachtige toertocht en naast strand doen we de Sierra Nevada aan. Tijdens deze ritten staat de bezemwagen paraat en vervoeren wij je spullen van hotel naar hotel. De begeleiding voor deze week is bij de prijs inbegrepen, de hotelkosten echter niet.

Datum & kosten

8-daagse op uitnodiging  (start en finish Fez-Marokko)
 
Inschrijving en betaling ontvangen vóór 1 februari : € 1.875,–
Na 1 februari zijn de inschrijfkosten € 2.250,–
Duopassagier: € 750,–
Motortransport van Nederland naar Fez verzorgen wij voor € 975,–
De vlucht is niet inbegrepen. Het boeken van een vlucht is tegenwoordig simpel en doorgaans laten we dit aan onze deelnemers zelf over. Er zijn diverse tarieven  mogelijk; even Google gebruiken en alles wordt duidelijk.
 
Inbegrepen zijn:
• 7 hotelovernachtingen
• 7x ontbijt en diner
• Roadbooks en tracks voor Garmin of routes voor Tripy (Tripy bij ons te koop/te huur)
• Samenwerking met de lokale overheid via het ministerie
• Technische assistentie
• Bezemauto’s (transport motor naar het hotel)
• Bagage transport van hotel naar hotel
 
15-daagse  (start Málaga-Spanje )
 
De begeleiding is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen echter niet.
Een gemiddelde kamer in Spanje kost € 120,– en een diner in onze hotels kost al snel € 25,–, wat inhoudt dat je een extra budget van € 500,– nodig hebt.
Uiteraard staat het je vrij om voordeliger te overnachten of te eten. Vrijheid blijheid is ons motto.
Motortransport van Nederland naar Málaga verzorgen wij voor € 750,–.

Meer weten over Atlas & Desert Adventure Tour?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht Archieven

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38