Maak kennis met allroadrijden

Allroad trainingsdag

Voor echte motorliefhebbers met een allroadmotor organiseren wij de allroad trainingsdag. Heb je zin om een leuk dagje met je motor op pad te zijn en een mooie roadbookrit te rijden op zandwegen door Drenthe en Oost-Groningen? Of wil je gratis een demomotor proberen of een trial-les bijwonen?

● Mooie roadbookrit met je allroadmotor op zandwegen door Drente en Oost-Groningen
● Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om met een Tripy te navigeren
● Leren navigeren met gps en roadbook
● Gratis uitproberen demomotoren
● Trial-les door Nonstop Motoren

De meeste motoren, op sportieve motoren na, zijn geschikt voor allroadrijden. Een motor met een goede zitpositie, prettig stuur, normale vering en een normale afmeting van de wielen met een gewicht van rond de 230kg is geschikt voor een allroadroute. Je bent op deze allroaddag op en rond Motodrôme Emmen welkom om gratis een demomotor te proberen. Een aantal motorcentra stellen demomodellen beschikbaar zodat het voor iedereen mogelijk wordt om te voelen en te beleven hoe de nieuwe motor van je dromen nu werkelijk rijdt. Ook een heuse trial-les door een gecertificeerde trainer behoort tot de mogelijkheden. De les wordt verzorgd door Nonstop Motoren, dé trailspecialist van Nederland, die met diverse motoren naar Emmen komt om jullie rijvaardigheid te helpen vergroten.

Als afsluiting van deze sfeervolle dag hebben we tijdens een gezamenlijk stamppotbuffet mooi even de tijd om ervaringen met elkaar te delen en bij te praten over onze heerlijke hobby.

 

Lees meerLees minder

Datum en kosten?

Klik hier

Fotoimpressie

Gewoon een heerlijke allroad dag, inclusief proefrijden en een trial try-out sessie

Route

Verschillende allroadroutes, proefrijden en trial try-out

Na de mogelijkheid om te rijden met de demomotoren, worden de routes in de GPS geladen en de papieren roadbooks uitgedeeld. Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om de Tripy, een digitaal roadbook, te huren (wel op tijd laten weten als je hiervan gebruik wilt maken).
De mooie allroad motorrit gaat over goed te rijden zandwegen door Drenthe en Oost-Groningen. Op de route zullen trialmotoren klaarstaan, voor elke allroadrijder een goede gelegenheid om te ervaren wat trailrijden nu eigenlijk is. De basis van de rijtechniek voor allroad- en offroadmotoren ligt in het trialrijden. Houding en combinatie van gas, rem en koppeling zijn hier van belang.|
Halverwege de route kun je lunchen de is er de mogelijkheid om met je eigen allroadmotor te rijden op een grasbaan.
Terug op het Motodrôme in Emmen kan de dag goed worden afgesloten met een stamppotbuffet en is er nog mogelijkheid om op demo’s te rijden.

Datum & kosten

Op een nader te bepalen datum van 09.30 uur tot circa 17.00 uur (Motodrôme Emmen)

Voor deze geheel verzorgde dag inclusief de rit met papieren roadbook, de trial-les en de BBQ bedraagt het inschrijfgeld € 50,–.
Bij droog weer is er nog de mogelijkheid om de crossbaan van Pottendijk te rijden als je de beschikking hebt over een enduro- of crossmotor.

Meer weten over Allroad trainingsdag?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht Archieven

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38