Datums & kosten (8- / 15-daagse)

Atlas & Desert allroad raid 2017 (zaterdag 8 april – zaterdag 15 april)

De aanvang van de Atlas & Desert allroad raid 2017 is op zaterdag 8 april in Fez Marokko. Op zondag is onze eerste rijdag. We verplaatsen ons dagelijks om op vrijdag 14 april weer in Fez te finishen. De retourvlucht kun je op zaterdag 15 april boeken.
Wil je meer weten over de verlengingsmogelijkheid met 7 dagen, scroll dan verder naar beneden.

Let op!
Het is een raid, wat inhoudt dat de karavaan zich dagelijks verplaatst. Uiteraard kan je plaatsnemen in de volg- of bezemauto, maar de karavaan gaat altijd door en wacht niet op individuen!

Je kan tijdens onze evenementen prima alleen rijden en de ervaring leert dat je al snel een reisgezel treft met dezelfde rijstijl en interesse. De groepsgrootte zal tussen de 10 en maximaal 30 personen bedragen, per 10 deelnemers wordt er een auto ingezet zodat we 100% service kunnen blijven verlenen. Tijdens de raid zijn de hotels in 4 tot 5 rij-uren over grotere wegen te bereiken. Uiteraard zijn onze routes veel mooier en interessanter om te rijden, maar dan ben je elke dag wel zo’n 10 uur onderweg. Een echte raid dus, volle rijdagen door een prachtomgeving en ‘s avonds stoere verhalen onder het genot van een potje bier!

Wat zijn de kosten op basis van een 2-persoonskamer?
Inschrijving en betaling ontvangen vóór 1 februari 2017: € 1.875,–
Duopassagier: € 750,–

Let op: Na 1 februari 2017 zijn de inschrijfkosten € 2.250,–

De vlucht is niet inbegrepen. Het boeken van een vlucht is tegenwoordig simpel en doorgaans laten we dit aan onze deelnemers zelf over. Er zijn diverse tarieven  mogelijk; even Google gebruiken en alles wordt duidelijk.

Inbegrepen zijn:

  • 7 hotelovernachtingen
  • 7x ontbijt en diner
  • Roadbooks en tracks voor de Garmin of routes voor de Tripy. Tripy is bij ons te koop/te huur.
  • Samenwerking met de lokale overheid via het ministerie
  • Technische assistentie
  • Bezemauto’s (transport motor naar het hotel)
  • Bagage transport van hotel naar hotel

 

Het motortransport van Nederland naar Fez verzorgen wij voor € 975,–.

Bedenk wel dat wij 4 weken van huis zijn en 10.000km rijden. Tevens kunnen wij vanwege het gewicht maar 8 motoren per aanhanger vervoeren! Wij bewaken je spullen zo goed mogelijk en vervoeren je spullen met huif-overdekte trailers. Wij sluiten een transportverzekering af, maar zijn niet verzekerd tegen diefstal. We laden op een centrale plaats, 2 weken van tevoren, waar jij je motor 1 week na de raid ook weer kan afhalen.

Invalid Displayed Gallery

Verlenging/15-daagse Atlas & Dessert allroad raid 2017 (zondag 2 april – zondag 16 april)

Als je voor de extra week gaat, verwachten wij je op zondag 2 april in Málaga te Spanje.
De begeleiding is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen echter niet. Een gemiddelde kamer in Spanje kost € 120,–. Een diner in onze hotels kost al snel € 25,– wat inhoudt dat je een extra budget van € 500,– nodig hebt. Uiteraard staat het je vrij om voordeliger te overnachten of te eten. Vrijheid blijheid is ons motto, niets doen wat je zelf niet prettig vindt.

Wij kunnen motortransport naar Málaga aanbieden voor € 750,–.

Je kunt echter ook zelf het transport regelen bij Nord Gargo, http://www.nordcargo.nl/nl. Zij vervoeren je motor in speciale kratten/frames die zij met groepage vervoeren naar Málaga voor
€ 605,-.

Onderstaand tref je hun mail met informatie:
Hallo Gerjan,
In principe hebben we het nog nooit transport gedaan voor organisaties, alleen voor individuele transporten, maar goed, wat niet is kan komen.
Wij rekenen voor Málaga Euros.250, = enkele reis ( 500,= heen en weer, ex BTW.

Met vriendelijke groeten/ Saludos Cordiales
Peter de Geus

Invalid Displayed Gallery

 

Meer weten over onze evenementen?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38